1

Споделете нашия успех и печелете – станете франчайз партньор на БУЛ ЕКС КУРИЕРИ ЕООД

Нашето предложение

Нашето предложение е за гарантирана печалба като наш франчайзинг партньор. Какво Ви дава този вид сътрудничество – преди всичко възможността при минимален риск и инвестниции да печелите, възползвайки се от правото да прилагате наготово и безплатно разработената, изпитана и успешно наложена концепция на “ Бул екс куриери ” в областта на куриерските услуги.

Франчайзингът е една от най-бързо развиващите се форми за правене на бизнес в днешно време, защото предлага повече сигурност и подкрепа от утвърден и опитен партньор.

Защо да изберете “Бул екс куриери”

Защото имаме опит!

Специализирани сме в доставката на документални , колетни и палетни пратки, като дейността ни е организирана по схема, благодарение на която пратките на нашите клиенти се доставят в деня, следващ деня на изпращането. Доброто си име дължим на качеството на услугите, които предоставяме, а също така и на компетентността на нашите служители.

Конкретната работа

Куриерската работа се състои от две неща – приемане на пратка от подателя и доставянето й до получателя. Куриерът е този, на когото клиентът доверява пратката си, защото той ще я вземе, придвижи и достави с внимание и отговорност. Това обещаваме ние на клиентите си – безкомпромисно качество. Когато станете част от екипа ни, от Вас ще очакваме:

   - Приемане на документални пратки и колети от клиенти във Вашето населено място.

   -Доставка на документални пратки и колети до клиенти във Вашето населено място.

   - Отговорно посредничество от приемането до доставянето на всяка една пратка.

С какво стартирате?

Преди всичко – с амбиция за покоряване на нови бизнес-върхове.

Нуждаете се също от подходящо работно помещение с офис-оборудване и достъп до интернет.

Преди да започнете, ние ще Ви обучим на нашите правила за работа и ще държим след това да ги спазвате стриктно. Спазването на правилата ни гарантират на клиентите ни еднакво обслужване на територията на цялата страна. Като франчайзинг партньор на “Бул екс куриери” Вие ще започнете дейността си без никакви вноски – нито в началото, нито в последствие.

Как печелите?

Работата като франчайз на “Бул екс куриери” може съвсем успешно да съпътства основния Ви бизнес, като разширите обхвата на услугите, които предлагате на Вашите клиенти.

Какво печелите?

След подписване на договор, на основание на който ежемесечно ще получавате сумата, която сте заработили.

Приходите Ви се формират на база процент от стойността на всяка приета или доставена пратка, независимо от това кой заплаща услугата – подателят или получателят.

За контакти

Ако нашето предложение е предизвикало интерес за Вас, може да се свържете с нас:

   на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

   на телефони: 0883220125

Ще отговорим с удоволствие на всичките Ви въпроси! Очакваме Ви!

РАЗШИРЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС С БУЛ ЕКС КУРИЕРИ ЕООД !