„Бул Екс Куриери“ ЕООД  e създадено през месец юни 2015 година  с основна дейност "Извършване на експресни куриерски услуги и карго транспорт" на територията на Република България.

За кратко време фирмата разполага вече с 11 собствени офиса и достъп до мрежа от 350 офиса в страната. Екипът ни е готов да отговори на най-високите изисквания от Ваша страна, с бързина, точност, коректност и сигурност при изпълнение на Вашите поръчки. Спецификата на дейността предполага индивидуален подход и гъвкави решения при всеки казус и поръчка.

Професионализмът на нашия екип работи в полза на нашите клиенти, осигурявайки им компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни и митнически документи. С работата си доказваме професионализъм, коректно отношение, качество на извършваните услуги и стремеж към перфектно навременно обслужване.

Целта ни е нашите клиенти  да останат удовлетворени от съвместната ни работа, като предоставяме бързи и надеждни услуги, съобразени с ритъма на съвременното ежедневие. Изготвянето на оферти е съобразно със специфичните изисквания на клиента, като целим дългосрочно партньорство.

Ние бързо отговаряме на всички въпроси и запитвания, като се стремим да решаваме зададените казуси в реално време. За улеснение на нашите клиенти предлагаме възможност за работа с електронен модул и подаване на он-лайн заявки за куриер или ежедневно посещение на куриер, без предварително обаждане в уточнен часови интервал, съобразно  нуждите Ви.

С цел оптимизация и качествено обработване на вашите пратки, „Бул Екс Куриери“ ЕООД  работи със съвременен софтуерен продукт, който позволява подробно проследяване на движението на всяка една пратка от подателя до получателя във всеки един момент. С широка гама от услуги в балканския регион, Европа и по света, ние винаги сме в състояние да намерим най-доброто транспортно решение спрямо вашите изисквания.

При условията на максимално добри цени и срокове на доставка, осъществяваме доставка на колетни пратки от и до Румъния и Гърция. Чрез нашата глобална мрежа от партньори – доставчици на логистични услуги, можем да осигурим бърза и сигурна доставка и до всяка точка от света.